Davidsfonds Kuurne

Davidsfonds is een socio-culturele vereniging met een nationaal secretariaat in Leuven en afdelingen verspreid over heel Vlaanderen. De bedoeling is om cultuur dichtbij de mensen te brengen en hierbij ligt de focus op taal, geschiedenis en kunst.

Naast promotor voor de lokale afdelingen, organiseert Davidsfonds Nationaal ook compleet uitgewerkt cultuurreizen en diverse cursussen overal in Vlaanderen, via Davidsfonds Academie.

Iedereen kan lid worden van de vereniging en dat kan op verschillende manieren.
* Je kan boeken aankopen voor minimum 40 euro
* Een schoolbibbon schenken aan een school t.w.v. 40 euro
* Het lidgeld van 40 euro storten.

De boeken die in aanmerking komen voor lidmaatschap vind je online via davidsfonds.be/boeken.
Ook de brochures van Davidsfonds Cultuurreizen en Davidsfonds Academie kan je op www.davidsfonds.be vinden.

Davidsfonds Kuurne is één van de 300 lokale afdelingen. Onze 16 bestuursleden zorgen voor een divers aanbod van culturele activiteiten in Kuurne. Hiervoor maken we elk jaar een aantrekkelijk jaarprogramma op. Wij werken graag samen met andere Kuurnse verenigingen en houden van activiteiten die buiten de lijntjes kleuren en anders zijn dan de gewone lezing of een bezoek.

Onze activiteiten zijn meestal voor volwassenen, maar ook jongeren en kinderen zijn belangrijk voor ons. Daarom vind je in elk jaarprogramma activiteiten voor die doelgroep zoals onze Happy Handmadebeurs, een vertelnamiddag of de schrijfwedstrijd Junior Journalist.

Geïnteresseerd? Neem contact op via kuurne@davidsfonds.net en we vertellen je graag nog meer.

Volg ons ook op facebook

De bestuursleden van Davidsfonds Kuurne

Neem contact op met Davidsfonds Kuurne